HTML

8 játék Xbox 360-ra, amik nem jönnek PS3-ra

Címkék: microsoft xbox 360 megjelenés

2013.02.04. 22:20 lobig

xbox360_logo.jpg

PS3 fan lévén nem fogok ódákat zengeni az alábbi videojátékokról, de azért egy felsorolást és egy minimál leírást megérdemelnek a Microsoft aktuális konzoljára hamarosan megjelenő címek. Jöjjön is az első!

1. Gears of War: Judgment

Az Xbox 360 egyik koronaékszere a GoW széria. Ez az epizód az eddig megjelent trilógia előzményeibe vezeti be a kedves játékost, melyben a Kilo Squad múltjáról tudhatunk meg érdekességeket.

gow_judgment.jpg

 

2. State of Decay

Az Xbox Live Arcade-ról letölthető "nézdahátam" lövöldözös játék egy tipikus zombi-túlélős történet. Sok-sok akció, leszakadó végtagok és féktelen száguldás.

state_of_decay.jpg

 

3. Dark

Ebben a jövőben játszódó TPS-lopakodós-akciójátékban egy vámpír bőrébe bújhatunk, kihasználva a vámpír lét minden előnyét és (gondolom) elszenvedve minden hátrányát. :)

dark.jpg

 

4. Ascend: New Gods

Istenek, titánok és mindenféle mitikus lények között kell megállnod a helyed, miközben te magad, és a rendelkezésre álló fegyverek is fejlődnek, erősödnek, hogy képes legyél legyőzni a játék végén rád váró főellenséged.

ascend_new_gods.jpg

 

5. Lococycle

Ebben a felettébb érdekes videojátékban, mely alapvetően a motorversenyzős game, egy olyan motort kapunk, amely 50 nyelven beszél és 40 féle harcstílust ismer/gyakorol!!! No comment! :)

lococycle.jpg

 

6. Matter

Ha ezzel a játékkal szeretnél játszani, akkor mindenképpen be kell szerezz egy Kinectet, ugyanis a képen is látható gömböt a konzol mozgásérzékelős kamerájának segítségével a saját mozdulataiddal irányítod, miközben megoldod a játék alapját képző fejtörőket. Érdekes lehet...

matter.jpg

 

7. Deadfall Adventures

A fenti cím az 1930-as évek San Francisco-jába repít el bennünket, pontosabban egy helyi magánnyomozó szerepébe. A történet (és a játék folyamán felbukkanó helyszínek) erősen a PS3-as Unchartedre hajaznak, de ettől még jó kis FPS lehet a Unreal Engine 3-at használó akció-kalandjátékból.

deadfall_adventures.jpg

 

8. Ryse

A tavalyi E3-on bemutatott játékot a Crytek (Crysis széria, ha valaki nem tudná :)) fejleszti, és állításuk szerint a játék úgy repít el bennünket az ókori római birodalomba, ahogyan csak a Kinect és a CryEngine együttese tud. Hatásos marketingszöveg.

ryse.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4gamers.blog.hu/api/trackback/id/tr155063061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása