HTML

Újraéled a Carmageddon!

Címkék: bejelentés iron maiden carmageddon letölthető reincarnation

2011.06.01. 23:20 lobig

Valamikor réges-régen, a MotorStorm, a Split/Second és a Burnout előtt volt egy olyan játék, hogy Carmageddon. A 90-es évek végén nagy sikereket elérő autós játékban (és a folytatásában, melynek zenéjét az Iron Maiden szerezte) gyalogosokat üthettünk el a verseny során, leamortizálhattuk ellenfeleinket, sőt, ez volt az első autóversenyes játék, melyben bármerre kószálhattunk a pályán. És tettük is ezt szívesen, többek közt a gyalogosok túlvilágra küldéséért járó bónuszok megszerzésének céljából.

A mai napon a Stainless Games bejelentette a sorozat negyedik epizódját, a Carmageddon: Reincarnationt.

A készítők szeretnék megtartani az eredeti Carmageddon stílust, a játék fekete humorát, az őrült felszedhető power-upokat és az extrém (autó)rombolást. Hogy milyen platformokon lesz elérhető a Reincarnation még nem tudni, de egy biztos, nem lemezen, hanem letölthető játékként érkezik valamikor 2012-ben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4gamers.blog.hu/api/trackback/id/tr383037657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása