HTML

Új Burnout a láthatáron

Címkék: video pletyka ps3 xbox 360 burnout paradise burnout burnout crash

2011.04.04. 23:18 lobig

Lehet, hogy csak áprilisi tréfa, de az Australian Classification Board (Ausztráliában ők sorolják be a videójátékokat) honlapjára kikerült egy Burnout Crash besorolás. A bejegyzés szerint a kiadó az Electronic Arts, valamint a játékszoftvert egy PG osztályzással, illetve egy Mild Violance jelzővel illették. Hovatovább, egy Gamerbytes-os kolléga rátalált egy EA-s játékfejlesztő LinkedIn profiljára, ahol az aktuális projektek között szintén megtalálható a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Burnout Crash cím.

A Burnout szériát fejlesztő Criterion Games eddig nem kommentálta az esetet, ők most az árkádosabb jellegű Need for Speed sorozat újabb darabjának fejlesztésén dolgoznak gőzerővel. Utoljára 2008-ban jelent meg Burnout játék, a Burnout Paradise PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on is tiszteletét tette.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4gamers.blog.hu/api/trackback/id/tr143037774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása