HTML

Top 10 Easter Egg a játékok világából

Címkék: video vicces poén easter egg

2011.04.25. 19:28 lobig

Húsvét lévén összegyűjtöttem Nektek néhány videojátékos húsvéti tojást Easter Egg-et. Nem is szaporítom tovább a szót, jöjjenek a legjobbak!

Assassin's Creed II
A Visitazione's Secret pálya utolsó szakaszán a "medence" szélére állva egy óriási tintahalat láthatsz elúszni előtted a vízben.

 

X-Men Origins: Wolverine
A játék legelső pályáján a faajtó szétverése után egy, a Lost sorozatból ismerős dolgot láthatunk. Bizony, az ott a hatch, a lejárat Desmond titkos, gombnyomogatós rejtekhelyére.

 

Counter Strike
A CS_ITALY nevezetű pályán az egyik lakásban látható egy Jézus-festmény. Íme!

Még nincs vége, olvass Tovább >>>

Mirror's Edge
A Kate pályán egy trükkös lövéskombináció leadása után egy hatalmas patkány szalad végig az utcán.

 

Uncharted 2: Among Thieves
A 16. fejezetben a következőképpen szerezheted meg a Beast Mode medált.

 

Half Life 2, Episode 2
Ismét egy Lostos poén. A Half Life 2-ben a White Forrest bázison Dharma logót láthatunk a falon, illetve a számok beírására rendszeresített számítógépet is szétverhetjük.

 

God of War
A Temple of the Oracle részen, a híd végén lévő két fáklya közt állva nyomogasd lelkesen az R2-t, Olimposz istenei üzennek neked: Add meg magad, Kratos!

 

Call of Duty: World at War
Az alábbi videóban látható trükk végrehajtása után egy sugárpisztoly boldog tulajdonosa lehetsz. Igen, a 2. világháború idején.

 

Grand Theft Auto: San Andreas
A Rockstar egy igen humoros easter egget helyezett el a Las Venturas-t San Fierroval összekötő hídjának tetején. Miután feljutsz, az alábbi üzenet fogad: "Nincs itt semmi poén, húzz innen!"

 

Diablo II
A titkos tehenes pálya. Tehenek két lábon, harci bárddal a "kezükben", no comment.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4gamers.blog.hu/api/trackback/id/tr203037719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása