HTML

Red Dead Redemption DLC - jövő héten

Címkék: ps3 xbox 360 dlc red dead redemption

2011.04.10. 09:57 lobig

A Rockstar bejelentette, hogy a jövő héten bárki számára hozzáférhetővé teszi a Red Dead Redeption letölthető tartalmait. A játék megjelenése óta eltelt 11 hónap alatt csak azok tölthették le az extra tartalmakat, akik anno előrendelték azt. Egyenként 80 Microsoft pontért, illetve 0,99 dollárért tölthetjük le a kívánt csomagokat, melyek az alábbiak:

The Deadly Assassin Outfit: ezzel az öltözékkel a Dead Eye metered kétszer gyorsabban töltődik vissza. Több Dead Eye birtokában, több időd van leadni a halálos találatot.

The Golden Guns Weapon Pack: a játék egyjátékos módjában használható. Ezzel a kiegészítővel minden egyes gyilkosságért több hírnevet kapsz. Minél nagyobb a hírneved, annál több mellékküldetés válik elérhetővé.

The War Horse: a Read Dead Redemptionben rengeteg ló található, de egyik sem olyan erős, gyors és kemény, mint a War Horse. Bármilyen akciót is indítunk a játékban, a War Horse birtokában biztos előnyt élvezünk.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4gamers.blog.hu/api/trackback/id/tr353037760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása