HTML

Dead Island - új infók

Címkék: info sztori screenshot dead island

2011.04.05. 15:45 lobig

A február közepén megjelent Dead Island trailer igencsak felkeltette a játékosok érdeklődését a programmal kapcsolatban. Itt az ideje, hogy eláruljunk náhány részletet a Deep Silver új, zombi-hentelős játékáról.

A sztori ott indul, hogy feleségeddel épp az álom-nyaralásotok úticélja felé repültök, amikor is a repülőgép kettészakad és lezuhan. Ekkor veszi kezdetét szívszaggató kalandod, hogy megtaláld szeretett párodat egy trópusi, ámde zombik lakta szigeten.

Még nincs vége, olvass Tovább >>>

A Dead Island alapvetően egy FPS stílusú játék, melyben fontos szerepet kap a közelharc, a karakterfejlődés és a használható fegyverek testreszabhatósága. Lőfegyver és lőszer hiányában minden arra alkalmas eszközt, talált tárgyat fel kell használnod a zombik elleni harcban. A szigetet bejárhatod gyalog, de később, a játék előrehaladtával igénybe vehetsz különböző járműveket is. A fejlesztők nem-lineáris játékmenetet és egy élő, lélegző környezetet ígérnek, mely dinamikusan reagál a szigeten egyre terjedő fertőzésre.

A Dead Island PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni valamikor az év végén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4gamers.blog.hu/api/trackback/id/tr983037772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása