HTML

Anno 2070 - bejelentve

Címkék: bejelentés stratégia screenshot megjelenés anno 2070 anno 1404 anno 1701

2011.04.05. 13:18 lobig

A Ubisoft bejelentette Anno sorozatuk legújabb darabját az Anno 2070-et. A városépítgetős valós idejű stratégiai játék ezen epizódja a jövőbe repíti a széria rajongóit. Egy olyan jövőbe, ahol a globális felmelegedés következtében megemelkedett tengerszint átformálta Földünk felszínét. A világ két részre szakadt, megalakult az ipari szemléletű Tycoon-ok, és a velük szöges ellentétben álló, természetbarát Eco-k frakciója. E két oldal közül választhatsz, választásod hatással lesz a környezetedre, városaid kinézetére, az emberek szükségleteire, az egész játékmenetre.

Még nincs vége, olvass Tovább >>>

Az Anno 2070 offline és online módban is játszható lesz. Az egyjátékos story-mód mellett kipróbálhatod magad a Continuous nevezetű játékmódban is, ahol végtelen ideig építgetheted/szépítgetheted civilizációdat. A játék várhatóan idén télen fog megjelenni PC-re. Alább az első screenshotok:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4gamers.blog.hu/api/trackback/id/tr93037770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása