HTML

5 dolog, amit nem tudtál a Tomb Raiderről

Címkék: lara croft tomb raider trilogy

2011.04.04. 23:09 lobig

Múlt héten jelent meg PS3-ra a Tomb Raider Trilogy, mely tartalmazza a Tomb Raider: Legend, a Tomb Raider: Anniversary és a Tomb Raider: Underworld felturbózott változatát. Ezen alkalomból lerántjuk a leplet néhány kevésbé ismert tényről kedvelt játék-sorozatunkkal kapcsolatban.

Hangolódj rá!
Tudtad, hogy kiadtak egy Tomb Raider albumot Come Alive néven? A zeneszerző a Eurythmics-es Dave Stewart volt, az énekesnő pedig az a Rhona Mitra, aki egy évig Lara Croftot személyesítette meg.

 

Ismertebb, mint Jézus (vagyis, mint a Pápa)?
Hiszed vagy sem, a '90-es években a Times magazin készített egy online felmérést, hogy kik a legismertebb emberek a világon. A végeredmény meglepő lett: Lara Croftot többen ismerték, mint a Pápát.

Még nincs vége, olvass Tovább >>>

Game Over.
Az angol kapus, David James, egyik mérkőzése után egy nyilatkozatban beismerte, hogy azért kapott négy gólt, mert a meccset megelőző éjjel egész végig a Tomb Raiderrel játszott.

 

Csapatjátékos.
A Tomb Raider sorozat első részét Sega Saturnra kezdték el fejleszteni, a fejlesztőcsapat mindössze 6 főből állt, 3 programozóból és 3 grafikusból. Ahogy a játékot elkezdték átportolni a többi platformra is, úgy nőtt a csapat létszáma.

 

Lara életre kel.
Azt tudtad, hogy Katie "Jordan" Price volt az első Lara modell? Az angol nemzetiségű modell, tévés személyiség és énekesnő különböző rendezvényeken reklámozta a Tomb Raider játékot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4gamers.blog.hu/api/trackback/id/tr503037783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása