HTML

Új bérgyilkos - Assassin's Creed: Revelations

Címkék: bejelentés screenshot ubisoft assassins creed revelations

2011.06.06. 19:10 lobig

Az Assassin's Creed sorozat legújabb epizódjában ismét Ezio Auditore lesz a főszereplő. Ezio-t ezúttal az ottomán birodalom szívébe, Konstantinápolyba vezeti a sors, hogy ott vívja meg csatáját az egyre nagyobb számban jelen lévő templomos lovagokkal szemben. Újra bekerül a játékba a nagy sikerű online multiplayer játékmód (több pályával és játszható karakterrel), valamint forradalmian új játékmenetet kapunk, melyben rejtélyes múltunk felfedezése mellett, az Animus segítségével lehetőségünk lesz bepillantást nyerni a jövőbe is.

Az idei Electronic Entertainment Expo-n (E3) a Ubisoft be is mutatja majd a játékot, mely rengeteg újdonságot és néhány meglepetést is fog tartalmazni. Az Assassin's Creed: Revelations PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg idén novemberben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4gamers.blog.hu/api/trackback/id/tr893037703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása